Profil

Kloakarbejde på Sjælland og Fyn

Hos Rico’s TV Inspektion er vi en ung og dynamisk virksomhed, der i dag tæller 12 dygtige og veluddannede medarbejdere.

Selvom vi er en ung virksomhed, har vi mange års erfaring inden for alle former for kloakservice. Vi udfører derfor kloakarbejde for både entreprenører, forsyninger, vvs-firmaer og private på både Fyn og Sjælland.

Kontakt

Godkendt ved DTVK

Hos Rico’s TV Inspektion er vi godkendt af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK). At være DTVK-godkendt betyder, at vi udfører tv-inspektion af høj kvaliltet. Det er jeres tryghed, når I skal have udført kloakservice og tv-inspektion.

Foruden at sikre kvaliteten er DTVK også med til at sikre, at tv-inspektionsfirmaer udnytter den teknologiske udvikling bedst muligt. Vores medarbejdere er derfor alle uddannede, ligesom vi løbende sørger for efteruddannelse.

Med en DTVK-godkendt tv-inspektør får I et firma, der har krav til:

  • Firmaets udstyr
  • Uddannelse/certificering af tv-operatører
  • Rapportering
  • Kvalitetssikring af eget arbejde
  • Indberetning af udført arbejde

Vores arbejdsområder

Uanset, hvad I har brug for inden for kloakservice, kan vi hjælpe jer hos Rico’s TV Inspektion. Vores arbejdsområder omfatter:

Rimelige priser inden for kloakservice

Hos Rico’s TV Inspektion er fundamentet for vores firma høj kvalitet i enhver arbejdsgang. Og det er noget, vi aldrig går på kompromis med.

Derfor viser den høje kvalitet sig i alle led af vores kloakservice. Det betyder dog ikke, at vi ikke tilbyder vores kompetencer til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Har I brug for et firma til at udføre jeres kloakservice? Så ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller udfyld vores kontaktformular for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til jeres specifikke behov.

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på jeres opgave eller svar på jeres spørgsmål.