KLOAKRENOVERING – FÅ UDBEDRET SKADERNE

​Har du en mistanke om brud eller skader på dine kloakledninger, og at der er behov for en kloakrenovering? Skader på kloakledningerne kan hurtigt blive dyre at udbedre, hvis ikke de opdages i tide. Derfor hjælper vi hos Rico’s TV Inspektion dig med at få afdækket eventuelle skader på dine kloakledninger.

Når vi har afdækket skaderne, hjælper vi naturligvis med at vælge en autoriseret kloakmester, som kan udbedre skaderne for dig. Vi kan dermed fungere som tovholder, der sørger for, at du får en kvalitetsløsning.

Det hænger sammen med, at vi har den fornødne ekspertise og erfaring til at rådgive om, hvad der er den bedste løsning på dine problemer.

Vi anvender blandt andet TV-inspektion til at undersøge og vurdere dine kloakledninger. Vi løser opgaver for kunder i blandt andet Odsherred, Holbæk, Kalundborg og andre steder på Sjælland.

Vi hjælper både private og erhverv med kloakrenovering

Hos Rico’s TV Inspektion er vores kunders ønsker altid i centrum. Uanset om det drejer sig om en omfattende kloakrenovering for virksomheder eller en lille renoveringsopgave hjemme i privaten, sørger vi for at levere den samme høje kvalitet.

Vi står altid klar med professionel rådgivning inden for kloakrenovering, og vi sørger for at gøre vores arbejde færdigt. På den måde kan du være sikker på, at der kommer orden på din kloak​

Kontakt os

Har I brug for et firma til at udføre jeres kloakservice? Så ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller udfyld vores kontaktformular for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til jeres specifikke behov.

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på jeres opgave eller svar på jeres spørgsmål.​

Gravefri løsninger - kloakrenovering uden opgravning

Kloakrenovering har førhen været forbundet med besværlige opgravninger af kloakledningerne. I dag er det dog ikke altid nødvendigt at grave ledningerne op, når der skal udbedres skader på ledningerne.

Det er blandt andet tilfældet ved følgende udbedringsløsninger:

Strømpeforing

Det er eksempelvis tilfældet, hvis man vælger at renovere kloakkerne med strømpeforing. Strømpeforing i kloak anvendes ofte ved lækage, forskydninger eller huller.

Kort sagt indebærer en strømpeforing, at man skaber et nyt rør inde i det ødelagte.

Punktrenovering

Er skaderne på kloakledningen af mindre omfang, kan man vælge blot at punktrenovere ledningen. Ved en punktrenovering trækkes en ballon ind til det sted, der er skadet.

Ballonen er udstyret med et stykke væv, som fastgøres på kloakledningen ved, at ballonen pustes op.

Har du brug for hjælp til renovering af kloakken?

Har du brug for hjælp i forbindelse med renovering af din kloak? Hos Rico’s TV Inspektion kører vi ud til hele Sjælland og Fyn.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker dig et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 59 12 10 38. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Send en besked via kontaktformularen og vi vil vende retur hurtigst muligt med et svar på dit spørgsmål, eller med et uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rimelige priser

Fundamentet for vores firma er høj kvalitet i enhver arbejdsgang, hvilket vi aldrig går på kompromis med.


Det viser sig i alle led af vores kloakservice, men derfor kan vi alligevel tilbyde vores kompetencer til konkurrencedygtige priser.

Ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller send os en e-mail på rico@rico-tv.dk for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til dit eller jeres specifikke behov.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Professionelt arbejde med industriel service

​Det er vigtigt altid at være opdateret på den nyeste viden og teknologi inden for industriservice.
Derfor er vi løbende på efteruddannelse, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.
Ønsker I at høre mere om, hvilke typer industriservice, kloakrenovering eller kloakspuling vi kan tilbyde,
så kontakt os på telefon 59 12 10 38. Vi kører på hele Fyn og Sjælland.

Rico´s TV-Inspektion A/S​

Virkelyst 17, 4420 Regstrup

Telefon: 59 12 10 38

E-mail: rico@rico-tv.dk