GPS-OPMÅLING

​OPMÅLING AF KLOAKLEDNINGER

Har I brug for at få kortlagt, hvordan kloakledningerne i en del af kommunen eller ved virksomheden præcist ser ud? Hos Rico’s TV Inspektion tilbyder vi GPS-opmåling.

Ved at bruge GPS-opmåling kan vi gå ind og lave præcise opmålinger af ledningspunkter på brønde, kloakker med videre. På den måde kan I få en præcis placering på jeres ledningsnet.

Det kan blandt andet være med til at mindske brud i forbindelse med gravearbejder. Det skyldes, at graverne på forhånd ved, hvor kloakledningerne er, og dermed hvor de ikke skal grave.

OPMÅLINGER TIL KOMMUNER OG VIRKSOMHEDER

Hos Rico’s TV Inspektion tilbyder vi GPS-opmåling til både større virksomheder og kommuner. Vi sætter en ære i altid at levere et topprofessionelt stykke arbejde. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, ligesom vi altid sørger for at gøre arbejdet færdigt.

Når vi har foretaget en GPS-opmåling, kan vi efterfølgende aflevere resultatet i form af en CAD-tegning med de præcise målinger indtegnet.

Skulle I have brug for en indvendig inspektion af kloakledningernes tilstand, tilbyder vi også at udføre en TV-inspektion for jer.

LÆS MERE OM TV-INSPEKTION

KONTAKT OS

Har I brug for at få opmålt jeres kloakledninger? Hos Rico’s TV Inspektion står vi altid klar med kompetent rådgivning. Vi hjælper jer både før, under og efter GPS-opmålingen. På den måde kan I være helt sikre på, at I får den rigtige løsning til jeres behov.

Ønsker I at få et uforpligtende tilbud, kan I ringe til os på telefon 59 12 10 38. I er naturligvis også velkomne til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fra vores placering i Regstrup kan vi servicere kunder over det meste af Fyn samt på Sjælland.​​

KONTAKT

​OM OS

KLOAKSERVICE PÅ SJÆLLAND

Rico’s TV Inspektion er det oplagte valg til opgaven, hvis din kommune eller din entreprenørvirksomhed har brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for kloakservice.

Vi har udført kloakservice for et utal af kunder på Sjælland gennem årene, og vores ekspertise er oparbejdet gennem mere end 15 år i branchen.

Der er i dag 12 dygtige og veluddannede medarbejdere i vores stab, og vi er samtidig DTVK-godkendt.

KONTAKT OS

​​​

RIMELIGE PRISER

​Fundamentet for vores firma er høj kvalitet i enhver arbejdsgang, hvilket vi aldrig går på kompromis med.


Det viser sig i alle led af vores kloakservice, men derfor kan vi alligevel tilbyde vores kompetencer til konkurrencedygtige priser.

Ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller send os en e-mail på rico@rico-tv.dk for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til dit eller jeres specifikke behov.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenunder, hvor vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

PROFESSIONELT ARBEJDE MED INDUSTRIEL SERVICE

​Det er vigtigt altid at være opdateret på den nyeste viden og teknologi inden for industriservice.
Derfor er vi løbende på efteruddannelse, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.
Ønsker I at høre mere om, hvilke typer industriservice, kloakrenovering eller kloakspuling vi kan tilbyde,
så kontakt os på telefon 59 12 10 38. Vi kører på hele Fyn og Sjælland.

RICO’S TV INSPEKTION

Virkelyst 17 4420 Regstrup

Telefon: 59 12 10 38

Email: rico@rico-tv.dk

CVR nr. 27197442

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD​

Send en besked via kontaktformularen og vi vil vende retur hurtigst muligt med et svar på dit spørgsmål, eller med et uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt