Kloakspuling tilbydes af erfaren kloakmester

Grundig spuling giver helt rene kloakrør

Er det begyndt at lugte grimt fra afløb i huset? Det kan skyldes, at der er et stoppet afløb, en tilstoppet kloak eller blot små aflejringer af skidt i rørene. Der skal ikke meget til, før det begynder at lugte grimt. En professionel kloakspuling vil kunne løse alle disse problemer for dig.

Hos Rico’s TV-Inspektion har vi mere end 15 års erfaring med alle former for kloakarbejde, herunder også spuling af kloak, kloakrenovering, og rottesikring. Vi har kunder i områderne Holbæk, Odsherred og Kalundborg, men vi kører også ud til andre dele af Sjælland og hjælper med kloakrensning.

Hvad er kloakspuling?

Ved almindelig slamsugning suges skidt og affald ud af et rør i en stoppet kloak, men det er ikke altid, at en slamsugning er nok til at få kloakrøret rent og få fjernet en evt. forstoppelse i røret.

Kloakspuling gør grundigere rent og bruges oftest, når en slamsugning ikke er nok. Ved slamsugning fjernes de større mængder skidt og affald, der kan sidde i kloakledninger, sivebrønde og pumpebrønde, men er der en prop, må der andre midler til.

Idet der bruges højtryksspuling ved rensning af kloakledningerne, er det muligt at fjerne forstoppelser af rør gennem hele systemet. Da selv de mindre aflejringer af skidt og snavs på indersiden af kloakrørene spules væk, forebygger en kloakspuling også, at problemet opstår igen.

Kontakt os for et tilbud og en god pris

Vi har faste lave priser og giver også gerne et uforpligtende tilbud på professionel tv-inspektion, spuling og rensning af kloak. Giv os et ring - vi vender altid hurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål eller med et tilbud på kloakservice til dig.

Kontakt os

Har I brug for et firma til at udføre jeres kloakservice? Så ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller udfyld vores kontaktformular for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til jeres specifikke behov.

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på jeres opgave eller svar på jeres spørgsmål.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Send en besked via kontaktformularen og vi vil vende retur hurtigst muligt med et svar på dit spørgsmål, eller med et uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rimelige priser

Fundamentet for vores firma er høj kvalitet i enhver arbejdsgang, hvilket vi aldrig går på kompromis med.


Det viser sig i alle led af vores kloakservice, men derfor kan vi alligevel tilbyde vores kompetencer til konkurrencedygtige priser.

Ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller send os en e-mail på rico@rico-tv.dk for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til dit eller jeres specifikke behov.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Professionelt arbejde med industriel service

​Det er vigtigt altid at være opdateret på den nyeste viden og teknologi inden for industriservice.
Derfor er vi løbende på efteruddannelse, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.
Ønsker I at høre mere om, hvilke typer industriservice, kloakrenovering eller kloakspuling vi kan tilbyde,
så kontakt os på telefon 59 12 10 38. Vi kører på hele Fyn og Sjælland.

Rico´s TV-Inspektion A/S​

Virkelyst 17, 4420 Regstrup

Telefon: 59 12 10 38

E-mail: rico@rico-tv.dk