ROTTESIKRING DER HOLDER ROTTERNE VÆK FRA KLOAKKEN

Vil du gerne undgå at få besøg af rotter i dit hus? Så kan det være en god ide at få installeret rottestop propper som en forebyggende rottebekæmpelse. Rottestop propper er nemlig ekstremt effektive, når det kommer til at holde rotterne ude.​

Rotter er skadedyr, som kan bære på mange sygdomme. Det er derfor selvsagt meget vigtigt at sørge for at holde dem ude af hjemmet. Med vores bekæmpelse af rotter kan du undgå, at rotterne overfører sygdomme til dig selv og din familie eller forårsager skade i din kloak.

Vi tilbyder rottesikring for private og erhvervskunder i Kalundborg, Holbæk, Odsherred og omegn samt på resten af Sjælland.

KONTAKT

HVORNÅR ER ROTTESTOP PROPPER RELEVANTE?

Skal du have nyt køkken eller måske renoveret badeværelset? Så kan det være en god ide at sætte rottestop propper i de gamle kloakledninger, hvis disse ikke længere er i brug.

Ved at sætte rottestop propper i de gamle kloakledninger kan du forhindre, at rotterne begynder at bo i dem. Dermed slipper du for ubehagelige overraskelser under sengen eller i køkkenskabene.​

EN GRAVEFRI LØSNING MOD ROTTER I KLOAK

En fordel ved at anvende propper til rottestop er, at propperne kan sættes i kloakledningerne uden større problemer. Det er derfor ikke nødvendigt at udføre gravearbejde for at komme ned og arbejde i rør og ledninger.

Har du brug for også at få tjekket, om der skulle være skader eller utætheder på dine kloakrør, tilbyder vi også TV-inspektion. TV-Inspektion er, ligesom rottestop propperne, en gravefri løsning.

LÆS MERE OM TV-INSPEKTION

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ROTTESIKRING

Vil du vide mere om, hvorvidt rottestop propper kan være en god løsning for dig? Så ring til os allerede i dag på telefon 59 12 10 38 for et uforpligtende tilbud med en skarp pris. Vi monterer propper til rottestop til konkurrencedygtige priser i bygninger og boliger på hele Fyn og Sjælland.​

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på rottestop propper.

​OM OS

KLOAKSERVICE PÅ SJÆLLAND

Rico’s TV Inspektion er det oplagte valg til opgaven, hvis din kommune eller din entreprenørvirksomhed har brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for kloakservice.

Vi har udført kloakservice for et utal af kunder på Sjælland gennem årene, og vores ekspertise er oparbejdet gennem mere end 15 år i branchen.

Der er i dag 12 dygtige og veluddannede medarbejdere i vores stab, og vi er samtidig DTVK-godkendt.

KONTAKT OS

​​​

RIMELIGE PRISER

​Fundamentet for vores firma er høj kvalitet i enhver arbejdsgang, hvilket vi aldrig går på kompromis med.


Det viser sig i alle led af vores kloakservice, men derfor kan vi alligevel tilbyde vores kompetencer til konkurrencedygtige priser.

Ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller send os en e-mail på rico@rico-tv.dk for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til dit eller jeres specifikke behov.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenunder, hvor vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

PROFESSIONELT ARBEJDE MED INDUSTRIEL SERVICE

​Det er vigtigt altid at være opdateret på den nyeste viden og teknologi inden for industriservice.
Derfor er vi løbende på efteruddannelse, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.
Ønsker I at høre mere om, hvilke typer industriservice, kloakrenovering eller kloakspuling vi kan tilbyde,
så kontakt os på telefon 59 12 10 38. Vi kører på hele Fyn og Sjælland.

RICO’S TV INSPEKTION

Virkelyst 17 4420 Regstrup

Telefon: 59 12 10 38

Email: rico@rico-tv.dk

CVR nr. 27197442

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD​

Send en besked via kontaktformularen og vi vil vende retur hurtigst muligt med et svar på dit spørgsmål, eller med et uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt