TÆTHEDSPRØVNING

Test af kloakkernes tæthed

Har I utætte kloakledninger? Hvis kloakledningerne er utætte, kan det resultere i omfattende skader, som er dyre at udbedre, hvis ikke de opdages i tide.

Det er derfor vigtigt at kontrollere kloakledningerne, så eventuelle utætheder kan tages i opløbet. Det klarer vi hos Ricos TV Inspektion! Vi tilbyder nemlig tæthedsprøvninger af kloakledninger.

Når vi udfører tæthedsprøvninger, tester vi jeres kloakledninger så grundigt, det overhovedet er muligt. Gennem tæthedsprøvningen kan vi afdække, om der skulle være en lækage et sted på rørene.

Skulle der være utætheder på jeres ledninger, hjælper vi naturligvis med at finde den helt rigtige kloakmester til at udbedre skaden.

Stor erfaring med tæthedsprøvninger

Når det kommer til tæthedsprøvninger, arbejder vi hos Rico’s TV Inspektion både for kommuner, forsyninger og større entreprenørvirksomheder. Vi har derfor stor erfaring med at udføre større tæthedsprøvninger.

Vores mange års erfaring på projekter med tæthedsprøvning betyder, at jeres kloak altid er i sikre hænder hos os.

Det betyder ligeledes, at vi har udstyret til at udføre alle typer opgaver med tæthedsprøvninger. Vi har derfor mulighed for at arbejde med størrelser fra Ø32 til Ø1600.

Har I mistanke om andre skader på jeres kloakledninger, kan vi også være behjælpelige med en TV-inspektion.

Få et uforpligtende tilbud

Har I mistanke om utætheder på kloakledningerne i kommunen eller på et byggeprojekt? Så kontakt os hos Rico’s TV Inspektion for en professionel tæthedsprøvning.

I kan kontakte os ved at ringe til på telefon 59 12 10 38 eller udfylde vores kontaktformular. Så kommer vi ud og besigtiger jeres opgave og udformer et uforpligtende tilbud.

Vi har base i Regstrup, hvilket betyder, at vi kører ud til hele Sjælland og Fyn.

Kontakt os

Har I brug for et firma til at udføre jeres kloakservice? Så ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller udfyld vores kontaktformular for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til jeres specifikke behov.

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på jeres opgave eller svar på jeres spørgsmål.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Send en besked via kontaktformularen og vi vil vende retur hurtigst muligt med et svar på dit spørgsmål, eller med et uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rimelige priser

Fundamentet for vores firma er høj kvalitet i enhver arbejdsgang, hvilket vi aldrig går på kompromis med.


Det viser sig i alle led af vores kloakservice, men derfor kan vi alligevel tilbyde vores kompetencer til konkurrencedygtige priser.

Ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller send os en e-mail på rico@rico-tv.dk for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til dit eller jeres specifikke behov.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Professionelt arbejde med industriel service

​Det er vigtigt altid at være opdateret på den nyeste viden og teknologi inden for industriservice.
Derfor er vi løbende på efteruddannelse, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.
Ønsker I at høre mere om, hvilke typer industriservice, kloakrenovering eller kloakspuling vi kan tilbyde,
så kontakt os på telefon 59 12 10 38. Vi kører på hele Fyn og Sjælland.

Rico´s TV-Inspektion A/S​

Virkelyst 17, 4420 Regstrup

Telefon: 59 12 10 38

E-mail: rico@rico-tv.dk