KLOAKSERVICE

Få velfungerende kloakker

Har I problemer med stoppede afløb eller toiletter? Så kan vi hos Rico’s TV Inspektion hjælpe jer med kloakservice.

Hos Rico’s TV Inspektion udfører vi kloakservice for både private og erhverv. Samtidig kan vi fra vores placering i Regstrup køre ud til hele Sjælland og Fyn.

I tilfælde, hvor der er behov for en autoriseret kloakmester, sørger vi naturligvis for at hjælpe jer med at finde en, som kan udbedre skaderne. Vi kan i den forbindelse afdække fejl og skader, som skal udbedres ved en kloakrenovering.

Kloakspuling

Ved at udføre en kloak-spuling eller -sugning af en brønd kan vi fjerne eventuel forstoppelse i jeres kloak. Selv hvis kloakken endnu ikke er helt stoppet, kan en kloakspuling være med til at sikre en bedre gennemstrøm i kloakken.

En kloakspuling kan dermed være med til at forebygge forstoppelse i jeres kloak og afløb.

Hos Rico’s TV Inspektion er vi eksperter i kloakspuling af alle typer kloakker. At udføre en effektiv kloakspuling kræver professionelt udstyr. hvorfor vi altid er fuldt opdaterede på materiale inden for kloakservice.

Det samme gælder naturligvis også for vores viden

Kontakt os

Har I brug for et firma til at udføre jeres kloakservice? Så ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller udfyld vores kontaktformular for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til jeres specifikke behov.

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på jeres opgave eller svar på jeres spørgsmål.​

Professionel kloakservice

Hos Rico’s TV Inspektion tilbyder vi altid professionel kloakservice. Vi sørger altid for at være i besiddelse af den nyeste viden, så vi er i stand til at kunne yde det bedste stykke arbejde for vores kunder.

Samtidig sætter vi en ære i at gøre arbejdet færdigt, før vi tager afsted igen. I kan derfor være helt sikre på, at jeres problem bliver løst, når I får kloakservice hos os.

Vi har vores egne slamsugere, hvilket betyder, at vi nemt og hurtigt kan rykke ud, når I har behov for kloakservice. Vi har blandt andet spuleudstyr, der kan spule med op til 800 bar vandtryk, som svarer til 78 liter i minuttet. Det gør os i stand til at levere en meget effektiv industriservice.

Vil du vide mere?

Har I brug for at få udført kloakservice? Hos Rico’s TV Inspektion rykker vi hurtigt ud og løser opgaven, så I igen har en velfungerende kloak.

I kan få et uforpligtende tilbud på kloakservice ved at ringe til os på telefon 59 12 10 38. Vi rådgiver jer naturligvis også, såfremt I har spørgsmål.​ I er også mere end velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Send en besked via kontaktformularen og vi vil vende retur hurtigst muligt med et svar på dit spørgsmål, eller med et uforpligtende tilbud på din forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rimelige priser

Fundamentet for vores firma er høj kvalitet i enhver arbejdsgang, hvilket vi aldrig går på kompromis med.


Det viser sig i alle led af vores kloakservice, men derfor kan vi alligevel tilbyde vores kompetencer til konkurrencedygtige priser.

Ring allerede i dag på telefon 59 12 10 38 eller send os en e-mail på rico@rico-tv.dk for at høre nærmere om, hvordan vi kan sætte en aftale om kloakservice sammen, så den passer til dit eller jeres specifikke behov.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Professionelt arbejde med industriel service

​Det er vigtigt altid at være opdateret på den nyeste viden og teknologi inden for industriservice.
Derfor er vi løbende på efteruddannelse, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.
Ønsker I at høre mere om, hvilke typer industriservice, kloakrenovering eller kloakspuling vi kan tilbyde,
så kontakt os på telefon 59 12 10 38. Vi kører på hele Fyn og Sjælland.

Rico´s TV-Inspektion A/S​

Virkelyst 17, 4420 Regstrup

Telefon: 59 12 10 38

E-mail: rico@rico-tv.dk