Tæthedsprøvning

Test af kloakkernes tæthed

Har I utætte kloakledninger? Hvis kloakledningerne er utætte, kan det resultere i omfattende skader, som er dyre at udbedre, hvis ikke de opdages i tide.

Det er derfor vigtigt at kontrollere kloakledningerne, så eventuelle utætheder kan tages i opløbet. Det klarer vi hos Ricos TV Inspektion! Vi tilbyder nemlig tæthedsprøvninger af kloakledninger.

Når vi udfører tæthedsprøvninger, tester vi jeres kloakledninger så grundigt, det overhovedet er muligt. Gennem tæthedsprøvningen kan vi afdække, om der skulle være en lækage et sted på rørene.

Skulle der være utætheder på jeres ledninger, hjælper vi naturligvis med at finde den helt rigtige kloakmester til at udbedre skaden.

Stor erfaring med tæthedsprøvninger

Når det kommer til tæthedsprøvninger, arbejder vi hos Rico’s TV Inspektion både for kommuner, forsyninger og større entreprenørvirksomheder. Vi har derfor stor erfaring med at udføre større tæthedsprøvninger.

Vores mange års erfaring på projekter med tæthedsprøvning betyder, at jeres kloak altid er i sikre hænder hos os.

Det betyder ligeledes, at vi har udstyret til at udføre alle typer opgaver med tæthedsprøvninger. Vi har derfor mulighed for at arbejde med størrelser fra Ø32 til Ø1600.

Har I mistanke om andre skader på jeres kloakledninger, kan vi også være behjælpelige med en TV-inspektion.

Læs mere om TV-inspektion

Få et uforpligtende tilbud

Har I mistanke om utætheder på kloakledningerne i kommunen eller på et byggeprojekt? Så kontakt os hos Rico’s TV Inspektion for en professionel tæthedsprøvning.

I kan kontakte os ved at ringe til på telefon 59 12 10 38 eller udfylde vores kontaktformular. Så kommer vi ud og besigtiger jeres opgave og udformer et uforpligtende tilbud.

Vi har base i Regstrup, hvilket betyder, at vi kører ud til hele Sjælland og Fyn.

Kontakt