Rottesikring der holder rotterne væk fra kloakken

Vil du gerne undgå at få besøg af rotter i dit hus? Så kan det være en god ide at få installeret rottestop propper som en forebyggende rottebekæmpelse. Rottestop propper er nemlig ekstremt effektive, når det kommer til at holde rotterne ude.​

Rotter er skadedyr, som kan bære på mange sygdomme. Det er derfor selvsagt meget vigtigt at sørge for at holde dem ude af hjemmet. Med vores bekæmpelse af rotter kan du undgå, at rotterne overfører sygdomme til dig selv og din familie eller forårsager skade i din kloak.

Vi tilbyder rottesikring for private og erhvervskunder i Kalundborg, Holbæk, Odsherred og omegn samt på resten af Sjælland.

Kontakt

Hvornår er rottestop propper relevante?

Skal du have nyt køkken eller måske renoveret badeværelset? Så kan det være en god ide at sætte rottestop propper i de gamle kloakledninger, hvis disse ikke længere er i brug.

Ved at sætte rottestop propper i de gamle kloakledninger kan du forhindre, at rotterne begynder at bo i dem. Dermed slipper du for ubehagelige overraskelser under sengen eller i køkkenskabene.

En gravefri løsning mod rotter i kloak

En fordel ved at anvende propper til rottestop er, at propperne kan sættes i kloakledningerne uden større problemer. Det er derfor ikke nødvendigt at udføre gravearbejde for at komme ned og arbejde i rør og ledninger.

Har du brug for også at få tjekket, om der skulle være skader eller utætheder på dine kloakrør, tilbyder vi også TV-inspektion. TV-Inspektion er, ligesom rottestop propperne, en gravefri løsning.

Læs mere om TV-inspektion

Få et uforpligtende tilbud på rottesikring

Vil du vide mere om, hvorvidt rottestop propper kan være en god løsning for dig? Så ring til os allerede i dag på telefon 59 12 10 38 for et uforpligtende tilbud med en skarp pris. Vi monterer propper til rottestop til konkurrencedygtige priser i bygninger og boliger på hele Fyn og Sjælland.​

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på rottestop propper.