Rottestop propper2019-04-10T12:43:43+00:00

Rottestop propper

Hold rotterne væk

Vil du gerne undgå at få besøg af rotter i dit hus? Så kan det være en god ide at få installeret rottestop propper. Rottestop propper er nemlig ekstremt effektive, når det kommer til at holde rotterne ude.

Rotter er et skadedyr, som kan bære på mange sygdomme. Det er derfor selvsagt meget vigtigt at sørge for at holde dem ude af hjemmet. På den måde kan du undgå at rotterne overfører sygdomme til dig selv og din familie.

Kontakt

Hvornår er rottestop propper relevante?

Skal du have nyt køkken eller måske renoveret badeværelset? Så kan det være en god ide at sætte rottestop propper i de gamle kloakledninger, hvis disse ikke længere er i brug.

Ved at sætte rottestop propper i de gamle kloakledninger, kan du forhindre, at rotterne begynder at bo i dem. Dermed slipper du for ubehagelige overraskelser under sengen eller i køkkenskabene.

En gravefri løsning

En fordel ved at anvende propper til rottestop er, at propperne kan sættes i kloakledningerne uden større problemer. Det er derfor ikke nødvendigt at udføre gravearbejde for at komme ned og arbejde i ledningerne.

Har I brug for også at få tjekket, om der skulle være skader eller utætheder på jeres kloakrør, tilbyder vi også TV-inspektion. TV-Inspektion er ligesom rottestop propperne – en gravefri løsning.

Læs mere om TV-inspektion

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om, hvorvidt rottestop propper kan være en god løsning for dig? Så ring til os allerede i dag på telefon 59 12 10 38 for et uforpligtende tilbud. Vi monterer propper til rottestop på hele Fyn og Sjælland.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på rottestop propper.