Kloakrenovering2019-04-10T12:43:43+00:00

Kloakrenovering

Få udbedret skaderne

Har I mistanke om brud eller skader på jeres kloakledninger? Skader på kloakledningerne kan hurtigt blive dyre at udbedre, hvis ikke de opdages i tide. Derfor hjælper vi jer hos Rico’s TV Inspektion med at få afdækket eventuelle skader på jeres kloakledninger.

Når vi har afdækket skaderne, hjælper vi naturligvis med at vælge en autoriseret kloakmester, som kan udbedre skaderne for jer. Vi kan dermed fungere som tovholder, der sørger for, at I får en kvalitetsløsning.

Det hænger sammen med, at vi har den fornødne ekspertise og erfaring til at rådgive om, hvad der er den bedste løsning på jeres problemer.

Vi anvender blandt andet TV-inspektion til at undersøge og vurdere jeres kloakledninger.

Læs mere om TV-inspektion

Vi hjælper både erhverv og private

Hos Ricco’s TV Inspektion er vores kunders ønsker altid i centrum. Uanset om det drejer sig om en omfattende kloakrenovering for virksomheder eller en lille renoveringsopgave hjemme i privaten, sørger vi for at levere den samme høje kvalitet.

Vi står altid klar med professionel rådgivning inden for kloakrenovering, og vi sørger for at gøre vores arbejde færdigt. På den måde kan I være sikre på, at der kommer orden på jeres kloakker.

Gravefri løsninger

Kloakrenovering har førhen været forbundet med besværlige opgravninger af kloakledningerne. I dag er det dog ikke altid nødvendigt at grave ledningerne op, når der skal udbedres skader på ledningerne.

Det er blandt andet tilfældet ved følgende udbedringsløsninger:

Det er eksempelvis tilfældet, hvis man vælger at renovere kloakkerne med strømpeforing. Strømpeforing anvendes ofte ved lækage, forskydninger eller huller.

Kort sagt indebærer en strømpeforing, at man skaber et nyt rør inde i det ødelagte.

Er skaderne på kloakledningen af mindre omfang, kan man vælge blot at punktrenovere ledningen. Ved en punktrenovering trækkes en ballon ind til det sted, der er skadet.

Ballonen er udstyret med et stykke væv, som fastgøres på kloakledningen ved, at ballonen pustes op.

Vil I vide mere?

Har I brug for hjælp i forbindelse med renovering af jeres kloakker? Hos Rico’s TV Inspektion kører vi ud til hele Sjælland og Fyn.

Hvis I har spørgsmål eller ønsker jer et uforpligtende tilbud, er I velkomne til at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 59 12 10 38. I er naturligvis også velkomne til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt