TV-inspektion på Sjælland og Fyn

Undgå dyre skader

Har I mistanke om, at der er brud, utætheder eller forstoppelse dybt inde i jeres kloakrør? Brud og utætheder på kloakrørene kan let føre til skader og dyre regninger.

Med en TV-inspektion på Sjælland & Fyn undgår I en både dyr og besværlig opgravning af jeres kloakrør for at undersøge, om der er skader eller utætheder. TV-inspektion er derfor den mest effektive metode til at udføre fejlfinding på jeres kloakrør. Samtidig er det også klart den billigste metode.

Kontakt os i dag

Hvordan fungerer TV-inspektion?

Ved hjælp af kameraer kan vi afdække, hvorvidt der er skader på jeres kloakledninger. Kameraerne er roterbare, hvilket betyder, at vi kan filme rørene hele vejen rundt. Samtidig er de udstyret med sendere, så vi ved nøjagtigt, hvor eventuelle skader befinder sig.

Foruden at afdække eventuelle skader kan TV-inspektionen også bruges forebyggende som kontrol og vurdering af kloakledningerne.

I forbindelse med ejendomshandler kan afsløringer af ukendte fejl ved ledningerne betyde, at sælger sikres mod eventuelle erstatningssager for de undersøgte ledninger. Det kan eksempelvis også gøres i forbindelse med områdesaneringer, hvor udgifterne til projektet kan minimeres markant.

Har I brug for få testet tætheden af kloakledningerne, tilbyder vi også tæthedsprøvning, som kan afdække lækager.

vi tjekker kloakken med tv-inspektion på Sjælland

Vi løser jeres opgave

Hos Rico’s TV Inspektion er vi specialister inden for TV-inspektion. Vi udfører TV-inspektion for både store og små entreprenørvirksomheder, kommuner, metroen, forsyninger og private, og fra vores placering i Regstrup kan vi servicere kunder på både Sjælland og Fyn.

Når I vælger at få foretaget en TV-inspektion af os, kan I være helt sikre på, at jeres opgave blive udført. Vi sørger derfor altid for at gøre arbejdet helt færdigt, inden vi kører derfra.

Samtidig giver vi aldrig op, selvom en opgave viser sig at være sværere end antaget. Derfor kan I også trygt overlade jeres specialopgaver til os.

vi løser kloakopgaven med tv-inspektion på Sjælland og Fyn

Rapportering

Hos Rico’s TV Inspektion udfører vi TV-rapportering i WinCan v/7. Vi tilbyder formaterne DAS4, DAS5 og DANDAS efter jeres ønske. I kan her læse signaturforklaringer:

Vi leverer digitale optagelser på enten CD, DVD eller USB. Mindre sager afleveres på stedet.

Vi sørger for at gemme optagelser og rapporter i 24 måneder. Tidsgrænsen kan dog udvides, hvis I har behov herfor.

Når vi udfører TV-inspektion er det naturligvis efter:

59 12 10 38

Få et uforpligtende tilbud

Har I mistanke om mulige problemer med jeres kloak? Eller ønsker I blot at få kontrolleret og vurderet kloakkerne?

Så kontakt os på telefon 59 12 10 38 for en professionel og effektiv TV-inspektion af kloakledningerne. I er naturligvis også velkomne til at udfylde vores kontaktformular.

Hos Rico’s TV Inspektion har vi alt moderne udstyr til at udføre TV-inspektioner af både små og store kloaksystemer for vores kunder på Sjælland og Fyn.