Kloakservice

Få velfungerende kloakker

Har I problemer med stoppede afløb eller toiletter? Så kan vi hos Rico’s TV Inspektion hjælpe jer med kloakservice.

Hos Rico’s TV Inspektion udfører vi kloakservice for både private og erhverv. Samtidig kan vi fra vores placering i Regstrup køre ud til hele Sjælland og Fyn.

I tilfælde, hvor der er behov for en autoriseret kloakmester, sørger vi naturligvis for at hjælpe jer med at finde en, som kan udbedre skaderne. Vi kan i den forbindelse afdække fejl og skader, som skal udbedres ved en kloakrenovering.

Læs mere om kloakrenovering

Kloakspuling

Ved at udføre en kloak-spuling eller -sugning af en brønd kan vi fjerne eventuel forstoppelse i jeres kloak. Selv hvis kloakken endnu ikke er helt stoppet, kan en kloakspuling være med til at sikre en bedre gennemstrøm i kloakken.

En kloakspuling kan dermed være med til at forebygge forstoppelse i jeres kloak og afløb.

Hos Rico’s TV Inspektion er vi eksperter i kloakspuling af alle typer kloakker. At udføre en effektiv kloakspuling kræver professionelt udstyr. hvorfor vi altid er fuldt opdaterede på materiale inden for kloakservice.

Det samme gælder naturligvis også for vores viden.

Professionel kloakservice

Hos Rico’s TV Inspektion tilbyder vi altid professionel kloakservice. Vi sørger altid for at være i besiddelse af den nyeste viden, så vi er i stand til at kunne yde det bedste stykke arbejde for vores kunder.

Samtidig sætter vi en ære i at gøre arbejdet færdigt, før vi tager afsted igen. I kan derfor være helt sikre på, at jeres problem bliver løst, når I får kloakservice hos os.

Vi har vores egne slamsugere, hvilket betyder, at vi nemt og hurtigt kan rykke ud, når I har behov for kloakservice. Vi har blandt andet spuleudstyr, der kan spule med op til 800 bar vandtryk, som svarer til 78 liter i minuttet. Det gør os i stand til at levere en meget effektiv industriservice.

Vil du vide mere?

Har I brug for at få udført kloakservice? Hos Rico’s TV Inspektion rykker vi hurtigt ud og løser opgaven, så I igen har en velfungerende kloak.

I kan få et uforpligtende tilbud på kloakservice ved at ringe til os på telefon 59 12 10 38. Vi rådgiver jer naturligvis også, såfremt I har spørgsmål.​ I er også mere end velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt